0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI POKUŠAJ: Šampion Mađarske pikirao vezistu Zvezde!

Objavljeno: 22.05.20 u 11:40
Prošle sezone nije postignut dogovor, a na meti ekipe iz Budimpešte našao se još jedan mladi srpski igrač.

Čini se da klubovi u Evropi pored obaveza u nastavku sezone, uveliko razmišljaju za blisku budućnost, kada su u pitanju pojačanja. Kako saznaje HotSport, Dušan Jovančić se ponovo nalazi na listi Ferencvaroša, koji je blizu odbrane titule u Mađarskoj. Trener ekipe iz Budimpešte, Sergej Rebrov hoće da ‘osveži’ tim, a vezista Crvene zvezde je jedan od igrača koga će klub u slučaju ponude pustiti uz minimalno obeštećenje.
Da komšije prate igrače iz Srbije, jasno je da se u njihovom tefteru našao Mihajlo Banjac, mladi igrač Inđije, rođen 1999. godine.
Ipak, levonogi vezista je postigao dogovor sa crveno-belima i preseliće se u Ljutice Bogdana. Ugovor mu ističe na zimu i šampion će platiti samo trening kompezaciju u iznosu od oko 50.000 evra. Kupovina mladih uz nekoliko proverenih igrača bice koncept Crvene zvezde u narednom prelaznom roku.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter