7
Domaći fudbal

MLADENOVIĆ: ‘Koroman i danas podiže platu u Zvezdi, pljunuo je klub zarad tuđih interesa’

Objavljeno: 21.05.20 u 11:10

Veliku prašinu u javnosti izazvala je izjava nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana.

Na njegove oštre reči upućene crveno-belima, o tome da za mlade igrače ponikle u klubu nema mesta, izjavom se oglasio Dragan Mladenović direktor Omladinske škole srpskog šampiona.

Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva. Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač – ističe Mladenović 

On je podsetio da su upravo oni u koje Koroman upire prstom doveli u omladinsku školu Nikolića i Gavrića.

Upravo su oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih ‘ludaka’ ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci – rekao je Mladenović.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

7 Komentara

  1. Član porodice mi radi u Zvezdi…pamtim priče o Koromanu..ljiga ona najveća ljudska..seljdžo iskompleksirani.. Kad su se menjali treneri,on glumio nekog gazdu u Zvezdi sa pričom mlađim igračima..kao srediću ti da igraš ili ne igraš po želji… i slične bljuvotine…ne može sve ni da se kaže.. Realno trebalo bi sramota da ga bude,da je čovek..i jbt uvek takav što treba ušima da se pokrije..počne da ken.a… neverovatno.. Prodo se za sitnu lovu..sitna duša..

    0
    0
    Odgovori
  2. Momčilo upravu si svako ima pravo na svoje mišljenje.Samo da bi ja imao pravo na svoje mišljenje moram biti čist.Doticni je davno trebao biti pošten pa reci sto nisam zaradio netreba mi.A ko je upravu dotični ili Zvezda star slobodnog odlučivanja.Koroman dobro zna da se igralo bez vode struje džaba,igrači tužili odlazili kad su htjeli.Danas tako nije LS dvije niko poklonio nije,oko stadiona i na stadionu mnogo se šta izgradilo i gradi.Tako zemljane s Pala klubu vrati sve ono što nisi zaradio i bićeš Džek.Imali smo sličan pokušaj kao ovaj.Zvezda razmatra da li bankrot da proglasi ili ne ,DZoni protura svoju priču novinarima ,klub radi svoj posao.Epilog klub se vratio u normalu,a da je bilo po neku klub nebi postojao.Razumijem i ove druge koji bi želeli i žele zvezdu od prije deset godina u krizi velikoj na svim poljima.Nemoguce prošla ta vremena

    0
    0
    Odgovori
  3. Hm….a da se proveri ta informacija da Koroman prima platu u Zvezdi!?
    Zatim da se proveri za sto ju prima, kao i koliko jos njih, njemu slicnih ima…da li recimo zvezda placa, tj koliko njih, koji rade u Vojvodini, OFKi, Radnickom…a platu dobiju od Zvezde,i ZA STA TACNO SU PLACENI!?

    0
    0
    Odgovori
  4. Evo klasičnog primera ispranog mozga tipičnog za nas – klimoglavac koji ne shvata da i kad negde primaš platu NISI izgubio, USTAVOM zagarantovano pravo na sopstveno mišljenje i stav ! A ne smeta dotičnom hapšenja svih koji UKAŽU na kriminal a ne kriminalaca ? Dno smo upravo zbog ovakvih „branilaca“ nakaradnog sistema ! TAČKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter