0
Fudbal

EKSKLUZIVNO – PEŠIĆ ZA HS: Za mesec dana ponovo sam član Al Itihada, misija u Južnoj Koreji završena

Objavljeno: 21.05.20 u 12:47

Vodili smo pregovore, bilo je blizu, a za konačan posao trebalo je da se poklopi dosta stvari, i polako završavam misiju u Južnoj Koreji – rekao je napadač.

Kockice se nisu sklopile do kraja, mada se pojavila informacija da Aleksandar Pešić još godinu dana ostaje u Seulu. Ipak, sjajni napadač u ekskluzivnom razgovoru za HotSport otkriva da je pred njim odlazak iz Južne Koreje i povratak u redove Al Itihada.

Možda tokom letnjeg prelaznog roka dođe do promene kluba…

Ne ostajem u Seulu i za mesec dana sam ponovo zvanično član Al Itihada. Pozajmica uskoro ističe, tako da polako završavam misiju u Južnoj Koreji – rekao je za HotSport Pešić.

Neki detalji su bili prepreka za rastanak.

Vodili smo pregovore, bilo je blizu, ali za konačan dogovor trebalo je da se poklopi mnogo stvari. Priča da ostanem je trajala, obe strane dale su maksimum, ali nismo uspeli da posao privedemo kraju.

Promene u poslednji čas (ni)su moguće.

Ovde sam još mesec dana, a 99 posto, kako stoje sada stvari, moj status neće se promeniti. Igrao sam malo u prvom kolu i prošlog vikenda nisam bio u kombinaciji. Niko ne želi rizik.

Za vikend neće biti ‘srpskog okršaja’.

– Verovatno neću igrati protiv Pohanga i Aleksandra Paločevića, koji igra odlično, uspeo je da u dva meča bude strelac dva puta. Jasno je da trener hoće da uigrava tim sa drugim igračima.

Podvlačenje učinka donosi dobre brojke.

– Upisao sam 23 meča i postigao deset pogodaka, a onda je usledila nezgodna povreda i skoro dva meseca pauze. Nije bilo lako vratiti se u pravi ritam, zbog korone je kasnila nova sezone. Situacija je sada pod kontrolom. Ovde su se pokazali sa dobrim merama.

Na kraju, Pešić ima jasan plan za nastavak karijere.

– Od 1. jula mi teče poslednja godina ugovora sa Al Itihadom. Tamo je sezona završena, a sa pripremama krećemo početkom avgusta. Ukoliko se pojavi neka ponuda, videćemo, u suprotnom ostajem u Saudijskoj Arabiji – poručio je Pešić u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter