0
Evropske lige

TRAŽI SE PARTNER LUKAKUA: Inter sprema dve ‘bombe’!

Objavljeno: 20.05.20 u 13:45

Prema pisanju milanske ‘Gazete’ napad Intera će tokom leta pretrpeti značajne promene.

Nakon sve češćih glasina da će Lautaro Martinez preći u redove Barselone, koja na sve načine pokušava da dovede sjajnog Argentinca, a imajući u vidu da je situacija sa Mauro Ikardjem i dalje neizvesna, postavlja se pitanje ko će biti partner korpulentnog Beligijanca u napadu milanskog giganta naredne sezone, s obzirom da je uprava kluba upravo njega označila kao nosioca novog Inter.

Aleksis Sančez neće biti otkupljen, dok će mladi Espozito na pozajmicu u manji italijanski klub. Mnoga imena se spominju kao njihovi naslednici, ali prema pisanju italijanske štampe, najozbiljniji kandidati su Edison Kavani i Timo Verner. Sjajni Urugvajac bi povratkom u Italiju mogao da ponovo teroriše protivničke golmane kao što je to činio u dresu Napolija, dok bi mladi Nemac nastavio nisku svojih sunarodnika koji su sa uspehom nosili dres Inter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter