0
Evropske lige

NEMANJA ANTONOV ZA HS: Muskron je dobio licencu i nova sezona se nastavlja 7. avgusta

Objavljeno: 20.05.20 u 20:53
Uspeo sam da dođem kući iz Belgije, a sada sledi odmor i iz kluba će javiti za početak priprema – kaže levi bek.

Uspeli su u Belgiji da isteraju svoj stav da je završena fudbalska sezona, a posle odluke čelnika da ‘sviraju kraj’ zbog korone većina stranaca se snalazila za povratak u domovinu. Kod kuće je i Nemanja Antonov, levi bek Muskrona.
 
– Nije bilo razloga da ostajem, kada su iz kluba poručili da do daljnjeg imamo odmor. Uhvatio sam avion iz Ajndhovena do Budimpešte i onda kolima stigao. Sve je bilo bez većih problema – kaže Antonov.
Njegova ekipa je uspela da sačuva status u eliti.
– Spasli smo se zajedno sa Standardom, tako da Muskron ostaje na glavnoj sceni. U Belgiji su propisi strogi, a sve mora da se ispuni.
Elitu je napustio Beveren.
– Pod ‘pritiskom’ neko je morao u niži rang, a Beveren se kolo pre kraja našao na poslednjem mestu. Našli su se u velikom šoku, najavljuju tužbu i videćemo konačan rasplet.
Raspust treba da traje bar još mesec dana.
– Planirao sam da vežbam i sačekam prozivku za sledeću sezonu. Čeka se dolazak novog trenera u Muskron, a za sada je nekoliko imena u opticaju sa Balkana. Predviđeno je da nova sezona startuje 7. avgusta.
Na kraju defanzivac ima ugovor do juna 2021. godine.
– Videćemo naredni korak. Igrao sam standrdno dobro, postoji intresovanje nekih klubova i sve malo sporije, pošto u mnogim zemljama se nastavlja takmičenje – porucio je na kraju Antonov.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter