0
Evropske lige

MANUEL NOJER PRODUŽIO UGOVOR SA BAJERNOM: Iskusni golman za tri godine dobija pravo bogatstvo

Objavljeno: 20.05.20 u 16:50

Golman Manuel Nojer potpisao je u sredu novi ugovor sa Bajernom. Produžetak saradnje znači da će prvi čuvar mreže reprezentacije Nemačke u Minhenu ostati do 30. juna 2023. godine.

– Ovo je važna stvar i za klub i za Manuela. Mislim da je dobitna kombinacija za obe strane. On je sinonim kontinuiranog uspeha Bajerna i izuzetno mi je drago što ćemo nastaviti saradnju – izjavio je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Nojer je u Bajernu od 2011. godine. Na 38 mečeva ove sezone, sa svoje 34 godine, primio je 38 golova.

– Nisam želeo da donesem ovu odluku dok je trajala pauza zbog virusa. Niko nije znao kada ćemo da nastavimo i da li ćemo da nastavimo da igramo. Bilo mi je važno da nastavim da radim sa Tonijem Topalovićem. Sada kada je sve odlučeno, sa optimizmom gledam na budućnost. U Minhenu se osećam kao kod kuće, veoma prijatno. Bajern je jedan od najboljih klubova u Evropi – poručio je Nojer.

Kako navode mediji u Nemačkoj iskusni golman će zaraditi pravo bogatstvo naredne tri godine.

– Iako su prethodnih dana vođeni napeti pregovori između Bajrna i Noejrovih agenata, sporazum je ipak potpisan danas na obostrano zadovoljstvo. Nojer nije dobio u poptunosti šta je želeo, ali je solidno prošao jer je ‘izboksovao’ povišicu i trogodišnji ugovor vredan čak 60 miliona evra – piše ‘Bild’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter