0
Evroliga

FOTO: Euroleague/Twitter

IZNENAĐENJE: Šved ide nazad u NBA!

Objavljeno: 20.05.20 u 14:35

Prema rečima Himkijevog generalnog menadžera Pavela Astahova ruski as bi ovog leta ponovo mogao da se oproba u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti.

Govoreći za ‘Rosiskaju Gazetu’ on je istakao da finansijski element nije presudan, već uloga u timu. Astahov je pojasnio da će ga Himki teško zadržati ako stigne prava ponuda uz garancije kluba i trenera. Takođe je dodao da ne vidi svrhu da napušta Himke gde je glavni igrač ako ne dobije takvu ponudu.

Da podsetimo da je Šved nastupao u NBA u periodu od 2012. do 2015. za Minesotu, Filadelfiju, Hjuston i Njujork Nikse, za koje je nastupao 182 puta. Međutim retko je imao značajnu ulogu. Nakon toga je pet godina nosio dres kluba iz moskovske oblasti. Od ovog leta je slobodan agent i upravo u toj činjenici svoju šansu vidi i Zenit iz Sankt Peterburga da bi mogao da ga privoli u svoje redove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter