0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SKOCKAN PLAN: Sedam dana odmora i pripreme za novu sezonu u Srbiji

Objavljeno: 19.05.20 u 10:50
Fudbaleri Crvene zvezde otkazali su boravak u Austriji i spremaće se na Divčibarama, dok će se Partizan dva puta pripremati na Zlatiboru.

Pored pauze zbog korona virusa, mnogi planovi su izmenjeni i skockan je novi za pripreme igrača Crvene zvezde i Partizana. Ako se dva večita rivala sastanu u finalu Kupa, koje je zakazano za 24. jun, igrači će imati samo sedam dana odmora!?
 
Procenjeno je da se ekipe okupe oko 1. jula, pošto je najavljeno da će po kalendaru takmičenja nova domaća sezona startovati već 25. jula. Liga je proširena na 20 klubova, a ostaje još da sve bude verifikovano od strane FS Srbije.
Kako saznaje HotSport, Crvena zvezda je otkazala pripreme u Austriji, a trener Dejan Stanković radiće sa ekipom na Divčibarama i baza treba da bude novi hotel kosarkaša Miloša Teodosića.
 
Biće odigrano nekoliko test mečeva sa domaćim ekipama, kao uvod za sezonu i ako bude sve po planu biće odrađena tri kola prvenstva Srbije, pre starta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje treba da bude 11. avgusta.
Komšije iz Humske su se odlučile da dva puta budu na Zlatiboru. Prva faza od 1. do 8. jula, a onda četiri dana boravak u Beogradu i ponovo na planinu od 12. do 20.jula, kada se očekuju dve ili tri provere. I ostali fudbalski kolektivi će izabrati još Taru i Kopaonik.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter