1
Domaći fudbal

HUMANA MISIJA: Delegacija Crvene zvezde posetila Kragujevac, crveno-beli nastavili da pružaju pomoć

Objavljeno: 19.05.20 u 13:45

Delegacija Crvene zvezde posetila je juče Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu ‘Ana Antonijević’ iz Kragujevca i tom prilikom donirala poklone u vidu materijalnih stvari i osnovnih namirnica.

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je sa društveno-odgovornim radom. Posle fenomenalne i jedinstvene akcije ‘Od Zvezde s ljubavlju’ crveno-beli su nastavili da pružaju pomoć organizacijama kojima je ona najpotrebnija. Predstavnici Crvene zvezde su u toku jučerašnjeg dana posetili Kragujevac i pokazali da u svakom trenutku misle na druge.

Društvo ‘Ana Antonijević’ čiji je osnivač Božidarka Antonijević ugostila je delegaciju kluba iz Ljutice Bogdana, koji je donirao pakete sa namirnicama, kako bi u situaciji koja je zadesila ceo svet ova organizacija nastavila normalno da funkcioniše. Za uzvrat predstavnici Crvene zvezde dobili su mnogo pozitivne energije i knjigu sa opisom života ovih ljudi.

Koliko je donacija značajna, pored pažnje koja je usmerena na samu organizaciju istakla je Božidarka Antonijević:

– Izuzetna nam je čast što se institucija kao što je Crvena zvezda odlučila baš za našu organizaciju, pored velikog broja istih kojima je pomoć neophodna. Velikan kao što je Crvena zvezda iz dana u dan ističe značaj društveno odgovornog rada u našoj zemlji. Sigurna sam da je ovo samo prva u nizu akcija koje ćemo organizovati u budućnosti.

Članovi organizacije nisu krili zadovoljstvo zbog činjenice da pomoć stiže upravo od Crvene zvezde. Uz veliku zahvalnost zbog pažnje koja im je pružena, sa radošću su govorili o uspesima Crvene zvezde, ali i načinu na koji prate svaku utakmicu.

0
0

1 Komentara

  1. Lepo je od fudblskog kluba CRVENA ZVEZDA sto pomaže ugroženima i deci obolele o CEREBRSLNE PARALIZE posto gos. ANTONIJEVIĆ a priča ima 200 članova a mnoga deca više ne ulaze u udruženje jer nisu njeni mezimci ili znog roditelje koje mrzi je sekretar i deli samo njenim mezimcima to kažem i moje dete je član od osnivsnja već 3 godine nije pozvan ni dobio ni jednu mrvicu od udruženja samo sam htela da VAM svima kažem da je ona pravedna i VELIKI HUMANISTA zato zaključite kakva osoba vodi udruženje i koje presednik onda će svima biti jasno ovo sam rekla jer moj sin boluje od cerebralne paralize a od 200 članova njh najviše dolaze 10 a ostali mogu da uđu u udŕuženje kada gos. ANTONIJEVIĆ pozove to je istina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter