3
Domaći fudbal

POSLEDNJA PROVERA PRE GOSTOVANJA NA BANJICI: Crvena zvezda protiv dobro poznatog protivnika igra u subotu!

Objavljeno: 18.05.20 u 11:22

Trener crveno-belih Dejan Stanković želi još jednom da proveri ekipu pred gostovanje Radu na Banjici.

Još jedna pobeda iz četiri preostala kola šampionata Srbije i treća titula u nizu biće u ‘vlasništvu’ Crvene zvezde. Posle testa sa omladincima (3:0) trener Dejan Stanković želi da proveri formu svojih igrača protiv Grafičara.

GRČKI MUZIČAR KOJI JE ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Beograd mi je omiljeni grad, Crvena zvezda je 90-ih imala neverovatne talente! (VIDEO)

Duel se igra u subotu pre podne, a Stanković će imati priliku da proveri formu svojih igrača pred gostovanje Radu na Banjici u 27. kolu Superlige Srbije , taj duel se igra 30. maja.

Na duelu koji će se igrati na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ Crvena zvezda imaće priliku da overi 31. titulu, a zatim se polako okrene na drugi kolosek, mečevima u Kupu Srbije.

ZVEZDA JUČE IZVUKLA INĐIJU U KUPU: Danas već pazari u ovom gradu, Stanković našao pojačanje za crveno-bele!

U četvrtfinalu 3. juna sledi gostovanje Inđiji koja je jedina u prolećnom delu sezone uspela da matira kapitena Milana Borjana.

Meč sa popularnim ‘grafosima’ koji su lideri u Prvoj ligi Srbije, a provera će biti prilika da Stanković na delu vidi pojedine igrače poput Strahinje Erakovića, Juga Stanojeva

Pojedinci očekuju prekomandu u Ljutice Bogdana tokom letnjih priprema. Ti potezi u mnogome zavisiće od prodaje igrača.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. A ko vama dvojici brani da kažete na koji način Zvezda može izdvojiti za igrače po 10, 20 ili više miliona evra da bi bili bolji rezultati u evro takmičenjima.? Koliko para, toliko muzike. Mali klubovi žive od prodaje igrača i to će još dugo biti tako. Pod uslovom da se bar još nekoliko godina u nizu igraju ista takmičenja, te da se privuče još sponzora, da igračima polako raste cijena i sl. Zaboravljate da naši klubovi godinama nisu igrali u Evropi i ne treba očekivati čuda, bar ne u dogledno vrijeme. Sportski pozdrav!

    0
    0
    Odgovori
  2. “Pojedinci očekuju prekomandu u Ljutice Bogdana tokom letnjih priprema. Ti potezi u mnogome zavisiće od prodaje igrača”, iščupano iz konteksta ovog članka! Posebno je indikativna rečenica “Ti potezi u mnogome zavisiće od prodaje igrača”! Znači, proći će još jedna godina koju su pojeli skakavci, za mlade igrače na kaljenju, jer Zvezda nikoga neće moći da proda, pogotovo ne drugorazredne afričke “kapitalce” prave panjeve za evropski fudbal. Ljudi osvestite se, grupna faza LŠ je bila pravo merilo za vrednost igrača. Tamo smo bili sjajni poslednji uz katastrofalnu gol razliku! Izvinite, ali koga od tih igrača će neko da kupi?!

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa tobom! Plasman u LŠ nam sve govori. Svim igračima koji su se obrukali u grupnoj fazi LŠ, sem Borjanu i Degeneku, dati slobodne ruke”! Sa njima nemamo što tražiti u novim kvalifikacijama za Evropu! Selektirati nove, brze i borbene igrače!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter