3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POVREDIO SE: Boaći je juče morao da napusti igru, evo koliko će odsustvovati…

Objavljeno: 17.05.20 u 12:46

Napadač Crvene zvezde od povrede pre dve godine u Antaliji tokom priprema Crvene zvezde nikako da stane na noge i veže par zdravih meseci.

Nova glavobolja za Dejana Stankovića. Taman kada su svi pomislili da je pauza zbog korona virusa pomogla Ričmondu Boaćiju da se oporavi od povrede, usledila je nova. Crvena zvezda je juče odigrala prijateljski meč protiv svojih omladinaca, a napadač se požalio na bol u leđima i morao je da napusti igru.

Kako HotSport saznaje, posle prvih pregleda ne radi se o težoj povredi. Ona zahteva nekoliko dana odmora. Tako bi Ričmond Boaći uskoro mogao da se vrati na teren.

Dejan Stanković je juče meč počeo tandemom Milan Pavkov i Tomane, ali nema sumnje da će preostala četiri kola plus kup biti šansa za Ričmonda Boaćija da se tokom leta izbori za inostrani angažman. Naravno, ako ga zdravlje posluži.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. taj je stalno povredjen nesto tu debelo nije u redu vazno da ga je terza platio 2.5 miliona….peru se pare bre !

    0
    0
    Odgovori
    • Nisam verovao da si toliko naivan! Ti zaista veruješ da ga je Terzić platio 2,5 miliona evra?! Ma, hajde molim te, to su price za naivne, za satirične romane! Ovi podaci o 2,5 miliona evra spadaju u domen tzv., kreativnog računovodstva a Ostap Bender našeg doba i dalje nastavlja da zgrće bogatsvo na sumnjiv način! A, znaš li zašto?! Zato što niko od državnih finansijskih organa Srbije ne sme ni da priviri na Marakanu! Prema tome, price o 2,5 miliona evra za Boaćija, dokazanog panja za fudbal, spadaju u domen špekulacija! Za sada, niko ne zna pravu istinu!

      0
      0
      Odgovori
      • pa ti si naivan ! ja sam to i napisao…iz Zvezde su izasle te pare, kome gde koliko…razumes iz Zvezde su izasle te pare kao da je placen

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter