0
Evroliga

TRAGEDIJA U CSKA: Doktor košarkaške sekcije Moskovljana preminuo od korona virusa

Objavljeno: 16.05.20 u 13:35

Doktor košarkaške sekcije moskovskog CSKA, Roman Abželilov, preminuo je u 44. godini od posledica korona virusa, saopštio je ruski evroligaš.

– Naš prijatelj, briljantan doktor, nažalost je preminuo danas. Borio se jako, ali nije uspeo da se izbori sa posledicama koronavirusa. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Počivaj u miru, prijatelju – navodi se u oproštajnoj objavi ruskog kluba.

Strašna vest iz Moskve, inače, stiže u danima kada se razmišlja na koji način da se nastavi Evroliga, u kojoj CSKA brani tron, a 24. maj određen je kao krajnji rok da se odredi sudbina tekuće sezone.

Roman je bio sjajna osoba koju su svi voleli. Ovo je veliki gubitak… Izražavamo najdublje saučešće porodici i prijateljima – saopštili su iz CSKA.

Ruski mediji su 2. maja javili da je doktor Abželilov prebačen u bolnicu jer je bio pozitivan na koronavirus. Više nego ikada je jasno da košarka ne može i ne sme da bude u prvom planu, i da je besmisleno tražiti način da se evroligaška sezona završi na parketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter