0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Bijeljina

NAPADNUT NA STADIONU: Bivši trener Rada pretučen – Pretili mu pištoljem.

Objavljeno: 16.05.20 u 21:58

Večeras nešto posle 19 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini pretučen je trener Radnika Slavko Petrović.

Njega su napali posetioci stadiona koji su ga koristili kao poligon za rekreaciju. Na Petrovića je nasrnuo muškarac nakon što je grupu ljudi upozorio da nije dozvoljeno treniranje na stadionu.

Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači, a da na njemu nije dozvoljen ulaz rekreativcima, posebno je to sada bitno u ovo vreme kada smo imali pandemiju. Jedno vreme odluka Grada Bijeljine bila je poštovana, a u poslednje vreme sve je više posetilaca. Večeras sam došao na stadion da završim neke poslove, a pošto sam primetio veliki broj rekreativaca na terenu upozorio sam ih da se udalje sa centralnog terena – rekao je Petrović.

On je potom objasnio detalje incidenta.

Jedan od njih mi je prišao, udario me je nekoliko puta pesnicom, pretio mi je pištoljem prislonivši mi ga uz telo. Sve to odigralo se brzo, a nakon što smo ovaj incident prijavili policiji, napadač je po mojim informacijama uhapšen – rekao je Slavko Perović.

On je potom upućen u Dom zdravlja na lekarski pregled.

FOTO: FK Radnik Bijeljina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter