0
Evrokupovi

LIONEL MESI: Setijen mora da zna da ovako ne možemo do Lige šampiona!

Objavljeno: 15.05.20 u 15:40

Fudbaler Barselone Lionel Mesi smatra da njegov tim mora da pokaže mnogo bolju igru kada se takmičenja nastave kako bi došao do trofeja, on je udario kontru treneru Kikeu Setijenu.

– Možda će nam ova pauza dobro doći. Videćemo da li će se takmičenja nastaviti i kada. Mislim da trener nije razumeo šta sam želeo da kažem. Moja poenta je bila da igrom koju smo pokazali u poslednjim utakmicama pred pauzu ne možemo da osvojimo Ligu šampiona – ponovio je Mesi.

Nastavio je u istom ritmu.

– Nikada nisam sumnjao u tim i mogućnost da osvojimo sve, ali ne onakvom igrom. Svako ima svoje mišljenje i to treba poštovati. Moje se zasniva na činjenici da sam svake godine igrao Ligu šampiona i znam šta je potrebno da bi se osvojio trofej.

Mesi je dodao i da nije obavešten o nameri kluba da kupi Leovog sunarodnika Lautara Martinesa.

– On je impresivan napadač. Mislim da ima mnogo kvaliteta, veoma je snažan, odlično dribla, daje golove, dobro čuva loptu – rekao je Mesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter