0
Evropske lige

ZVANIČNO: Marko Nikolić je jednoglasno izabran za novog trenera Lokomotive iz Moskve!

Objavljeno: 14.05.20 u 16:23

Kao što je HotSport najavio pre nekoliko nedelja, bivši trener Partizana, Marko Nikolić i zvanično je postao šef stručnog štaba fudbalskog kluba Lokomotiva iz Moskve.

Vest o imenovanju Nikolića za glavnog trenera potvrdila je Lokomotiva na klupskom sajtu.

– Danas je održan sastanak Upravnog odbora fudbalskog kluba Lokomotiva, na kojem je Marko Nikolić jednoglasnom odlukom postavljen za glavnog trenera prvog tima. Srpski stručnjak započeće 1. juna da obavlja svoju novu dužnost. Marku želimo uspešan rad i velike pobede – navodi se u saopštenju Moskovljana.

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Veliki korak u karijeri! Bivši trener Partizana ima novi klub

Klub se takođe, zahvalio odlazećem strategu Juriju Sjomina za veliki doprinos tokom četiri godine.

– Uprava kluba izražava zahvalnost i Juriju Sjominu, kome ugovor ističe 31. maja, za njegov dugogodišnji rad. Njegovo ime je povezano sa najupečatljivijim pobedama Lokomotive, i on će zauvek ostati u srcima navijača. Juriju želimo puno snage, zdravlja i blagostanje – piše u saopštenju Lokomotive.

NIKOLIĆ ŽELEO U MOSKVI ‘SUPER STRUČNI ŠTAB’: Srpska ‘Stena’ rekla ‘ne’, ali ne i samo on…

Marku Nikoliću će pomoćnici u Lokomotivi biti Radoje Smiljanić i Goran Basara sa kojima je sarađivao u Radu, Vojvodini, Partizanu i mađarskom Videotonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter