0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Partizan v Napredak (Krusevac) Danilo Pantic Beograd, 05.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RASPLET SLEDI: Čelsi ‘pušta’ Danila Pantića u Partizan!

Objavljeno: 14.05.20 u 17:37
Uslediće raskid ugovora, a onda sledi dogovor za treći mandat u Humskoj.

Tokom februara Videoton je odlučio da raskine saradnju sa Danilom Pantićem, a vezista je ‘vraćen’ Čelsiju sa kojim ima ugovor do juna 2021. godine. Posle korone pojedine ekipe, a pogotovo iz Engleske smanjiće budžet, tako da se očekuje uskoro da 23-godišnji igrač bude slobodan agent i možda usledi treći mandat u Humskoj.
 
U prethodna dva Pantić je osvojio dve titule i dve duple krune, dva puta je dolazio na pozajmicu i sada konačno moze da parafira višegodišnji ugovor, koji bi trebalo da bude do juna 2023. godine. Pošto se očekuje rastanak sa Sejdubom Sumom, za koga je puno zainteresovanih ekipa.
Za najbolji tim Partizana Danilo Pantić je upisao u svim takmičenjima 115 utakmica, postigao je 15 pogodaka i zabeležio 19 asistencija.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter