0
Evropske lige

NIKOLIĆ ŽELEO U MOSKVI ‘SUPER STRUČNI ŠTAB’: Srpska ‘Stena’ rekla ‘ne’, ali ne i samo on…

Objavljeno: 14.05.20 u 10:50

Kako je HotSport to prvi obelodanio novi šef stručnog štaba Lokomotive iz Moskve biće Marko Nikolić.

Trofejni stručnjak preuzeće Moskovljane. Čeka se zvanično potpis čim prođe kriza oko korona virusa gde je Rusija u samom svetskom vrhu. Za to vreme Marko Nikolić pokušava da sastavi svoj stručni štab.

Kako javljaju pojedini ruski mediji, Marko Nikolić je u svoj tim pozvao Nemanju Vidića. Jednog od najboljih srpskih fudbalera ikada, koji je završio trenersku licencu i čeka svoj prvi posao. Trenutno radi kao ambasador Mančester junajteda. Zimus se pominjao kao potencijalno rešenje za klupu Crvene zvezde, ali je ona pripala njegovom prijatelju iz reprezentacije Srbije Dejanu Stankoviću.

Po informacijama koje stižu iz najveće zemlje svet, Nemanja Vidić odbio je Marka Nikolića. Razlog nije poznat, ali se pretpostavlja da se radi o tome da srpska ‘Stena’ nije želela da izda sebi voljeni klub u Rusiji – Spartak gde je sa uspehom nastupao.

Takođe, poziv je dobio Danko Lazović, čovek koji je sa Nikolićem sarađivao u Partizanu i Videotonu. Ipak, ni nekadašnji napadač reprezentacije Srbije nije želeo u Moskvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter