2
Košarka

‘ESPN’ ODLUČIO: Najbolji košarkaš svih vremena je Džordan, a evo koji igrači čine top 10 ikada

Objavljeno: 14.05.20 u 18:57

Izbori najboljih igrača u pojedinom sportu uvek su podložni kritici. Vreme bez aktivnog sporta iskoristio je ‘ESPN’ objavivši svetu sopstveni poredak najboljih NBA igrača u istoriji.

Uglavnom dileme nema o tome ko je najbolji ikada – to je i po mišljenju ‘ESPN’-a Majkl Džordan, legendarni košarkaš Čikago Bulsa koji je praktično nedodirljiv na prvoj poziciji.

Na drugom mestu našao se najbolji igrač današnjice Lebron Džejms. Postoje razna mišljenja o tome da li Džejms zaslužuje poziciju iz letećeg visočanstva, a pojedini čak smatraju da bi upravo as Los Anđeles Lejkersa mogao da bude najbolji ikada.

Međutim, poznati sportski kanal je sačinio listu, a ovi košarkaši se nalaze u top 10 iza najvećeg dvojca: Karim Abdul Džabar, potom slede Bil Rasel, Medžik Džonson, Vilt Čemberlen, Leri Bird, Tim Dankan, Kobi Brajant i Šekil O’Nil.

 

2
0

2 Komentara

  1. sem prve dvojice ili trojice igraca dalje je nemoguce napraviti prvih 10. Mozda je moguce realno napraviti listu npr. prvih 30.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter