4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Slavni portugalski klub nudi milione za Njegoša Petrovića

Objavljeno: 13.05.20 u 10:33

Sporting iz Lisabona zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Njegoša Petrovića.

Slavni portugalski klub spreman je da mladog vezistu crveno-belih plati četiri miliona evra, saznaje ‘Informer‘.

Ponudu Zvezdi je doneo jedan srpski menadžer, ali mu je odgovoreno da transfer može da se realizuje tek kada crveno-beli završe evropske kvalifikacije.

Pored toga što je Petrović potreban Zvezdi za plasman u Ligu šampiona, a crveno-belima nedostaje jedna pobeda za novu titulu prvaka države, na Marakani veruju da bi mu u tom slučaju cena znatno skočila.

– Tačno je da postoji interesovanje Sportinga za Petrovića, ali sve je to još daleko od realizacije. Njegoš je mlad i perspektivan igrač pred kojim je sjajna karijera i nećemo ga pustiti tek tako. Predstoje nam evropske kvalifikacije. Tek nakon toga bi mogao da ide, i to samo u slučaju da igrač i mi budemo zadovoljni ponudom. Nije Sporting jedini koji ga traži. Za njega se raspitivao i Real Sosijedad, tako da smo u mogućnosti da pregovaramo i podižemo cenu – objasnio je izvor ‘Informera’, koji je dodao da bi Crvena zvezda u tom slučaju mogla da dobije milion više i 15 odsto od naredne prodaje.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela potvrdio je da ima ponuda za mladog defanzivnog vezistu.

– Mnogo skauta prati Zvezdine mlade igrače. Istina je da postoji interesovanje za Njegoša Petrovića, ali ne mogu da kažem o kojem je klubu reč. Osim njega, imamo fudbalere kao što su Veljko Nikolić i Željko Gavrić. I za njih se klubovi raspituju, s tim da još ne stižu ponude – rekao je Mrkela.

0
0

4 Komentara

  1. za mukocu, zarka i … procitajte danasnju vest od portugalaca…znam da jvam je bitnije a sto je jos gore u to verujete … sta terza, covic i ostali kazu …

    0
    0
    Odgovori
  2. koja igracina, ko bese taj… malo je to para za njega… ma u red su stali sve evropski velikani od klubova ?! koliko je laznih bombi (izmisljenih i narodu prestavljenih, u njih p0verovase samo retardirani ..) u RUPI za ovih 8 godina bilo …!!! MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA … nije iskljuceno kao u slucaju grujuica, da zvezda (to jest opljackani narod) to plati, samo da ode. da se rad BANKOMATA opravda.

    0
    0
    Odgovori
    • Što ti mukice grobarska svaku vest za Zvezdu komentarišeš? Radi te kompleks niže vrednosti jače od dopa?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter