in , ,

PROBLEMI ZA SRPSKI FUDBAL: Još tri slučaja virusa Covid-19 u Novom Pazaru, ukupno šest zaraženih igrača!

FOTO: Novi Pazar/Facebook

Fudbalski klub Novi Pazar ima još trojicu igrača zaraženih korona virusom, pa se broj obolelih fudbalera u tom kolektivu popeo na šest, rečeno je danas u pazarskom prvoligašu.

– Bili smo upoznati sa situacijom i zbog vidljivih simptoma kod tih igrača nismo iznenađeni. Očekivali smo pozitivne testove kod te trojice fudbalera, iako smo priželjkivali suprotno. Nažalost, sve to dodatno otežava dalje naše funkcionisanje i sprovođenje treninga – rekao je generalni sekretar Novopazaraca Fikret Međedović.

On je naveo da su obavljeni razgovori sa klupskim lekarom i štabom koji je određen za novonastalu sitauciju i da je procenjeno da će tu biti zaustavljeno širenje virusa.

– Nadamo se da ćemo ostati na zadovoljavajućem broju igrača, kako bismo prvenstvo priveli kraju. Taj optimizam baziramo na činjenici da smo radili u odvojenim grupama. Na treninzima i privatno, ostali igrači nisu imali nikakav kontakt sa grupom koju smo pratili – istakao je Međedović.

HOTSPORT SAZNAJE: Novi slučajevi COVID-19 u Novom Pazaru – Međedović: Test pozitivan kod još dvojice!

Glavni oprativac Novog Pazara dodao je da su šestorica zaraženih fudbalera u potpunoj izolaciji u gradskoj kovid bolnici.

– Pod budnim su okom lekara. Niko od njih nema teže simptome i svi se dobro osećaju, pa se nadam da će ubrzo da izađu zdravi i da će da se vrate svojim aktivnostima. Na osnovu svega, verujem da neće biti novih slučajeva korona virusa u našem klubu – kazao je Međedović.

Prva liga Srbije trebalo bi da bude nastavljena 30. maja utakmicama 27. kola, u kojem će sedmoplasirani Novi Pazar biti domaćin za tri pozicije slabije rangiranom Dinamu iz Vranja.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT TIKET DANA: Prednjače prijateljski mečevi, a jedan se igra i u Beogradu!

KUP SRBIJE: Zvezda i Partizan imali sreće na žrebu, derbi na Banovom brdu