0
Ostali sportovi

FOTO: VK Partizan

IN MEMORIAM: Legenda Partizana preminula u 69. godini!

Objavljeno: 13.05.20 u 18:29

Nakon duge i teške bolesti u 69. godini napustio nas je jedan od miljenika Partizanove publike.

Profesor fizičke kulture i Vaterpolo trener, koji je važio za vrsnog pedagoga Aleksandar Maksimović Maks preminuo je u Beogradu saopštio je vaterpolo klub Partizan.

Maksimović je rođen 1951. u Gornjem Milanovcu, diplomirao je na DIF-u, a od otvaranja SC Banjica, 1973, ceo svoj radni vek proveo je na plivalištu i VK Partizan. Tokom svog rada iznedrio je veliki broj igrača, od kojih su mnogi postali vrhunski vaterpolisti.

Krasile su ga organizacione sposobnosti, marljiv rad i vedar duh kojim je stekao veliki broj prijetelja ne samo u vaterpolu. Svojim roditeljskim odnosom prema mladim sportistima značajno je doprineo stasavanju generacija i formiranja kvalitetnih ljudi. Uvek će ostati u našim srcima – ističe se u saopštenju Partizana.

Sahrana će se održati sutra u 13.00 (opelo počinje u 12.30) u Gornjem Milanovcu, a komemoracija je 16. maja u 12.00 u VK Partizan.

FOTO: VK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter