0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

ČUKARIČKI ZADOVOLJAN ŽREBOM: Sve ekipe su zaslužile svoje mesto, meč sa Radničkim derbi

Objavljeno: 13.05.20 u 15:45

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević i kapiten Marko Docić bili su zadovoljni nakon žreba za četvrtfinale Kupa Srbije.

Brđani će dočekati Radnički iz Niša na svom stadionu 3. juna.

– Sve ekipe koje došle do ove faze takmičenja zaslužile su to svojim kvalitetom, tako da nije bilo lakih protivnika. Naš susret sa Radničkim je derbi ove runde takmičenja. Nišlije su uvek nezgodan protivnik, prošle godine su igrali Evropu, biće to neizvestan meč. Možda mogu da budem zadovoljan zbog činjenice što igramo kod kuće. Pokušaćemo da se plasiramo u polufinale Kupa, takve su nam i bile ambicije pred početak sezone – kazao je Mirosavljević.

Marko Docić, kapiten Čukaričkog, posebno je bio zadovoljan zbog činjenice da će se duel protiv Radničkog igrati na Banovom brdu.

– S obzirom da smo bili u grupi nepovlašćenih timova, kako je moglo, dobro je ispalo. Dobili smo odgovarajućeg protivnika, a velika prednost za nas je što ćemo igrati na svom stadionu. Ostaje nam da se borimo za Evropu, imaćemo dve šanse, kroz Super ligu i Kup, ne odričemo se ambicija ni u jednom takmičenju. Nišlije svakako imaju velike ambicije, a daleko veće su im šanse u Kupu nego u Ligi, tako da nikako ne smemo da ih potcenimo – rekao je  Docić.

Brđani će sezonu nastaviti gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu 30. maja, u okviru 27. kola Super lige Srbije, a samo četiri dana kasnije na svom stadionu ugostiće Radnički iz Niša u četvrtfinalu Kupa Srbije.

– Videćemo još kako će izgledati igranje u ritmu sreda-subota. U normalnim okolnostima, nama to ne bi predstavljalo nikakav problem. Sada ćemo gledati da se što bolje spremimo, ali iskreno ne znamo još u kakvoj smo formi, pauza je bila duga, tek krećemo sa prijateljskim utakmicama. Sve ovo je velika nepoznanica za nas. Jedino u šta sam siguran, u blagoj prednosti će biti timovi koji imaju veći fond igrača – istakao je Docić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter