6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ČOVIĆ: Žao mi je, možda je neko tužan, mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo igrali u Evroligi

Objavljeno: 13.05.20 u 19:14

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi.

Tokom gostovanja na televiziji ‘B92’, Čović je istakao da bi voleo da Zvezda i Partizan budu zajedno u Evroligi,  pa i još neki klub, ali da će, ukoliko se ova sezona ne završi, ostati isti sastav za sledeću.

Ako se sezona nastavi, igraće se do kraja regularnog dela, pa onda Fajnal-ejt. Ukoliko se ne nastavi, onda se sezona ne piše, odnosno ponavlja se. Žao mi je, možda je neko tužan. I mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo imali direktno mesto u Evroligi – rekao je Čović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. COVKE , da vam nije bila
    CIBONA ligu ne bi videli.
    Cuti manipulatoru. Bili ste
    cetvrti a dobili evro ligu.
    Po koju cenu. BANKOMAT !?

    0
    0
    Odgovori
    • Samo kad limar iz Čačka nije manipulator,ali je stranački poslušni džukac.A kad ste toliko jaki što niste pobedili cedevitu u Areni 2014 godine???

      0
      0
      Odgovori
    • A što ne kažeš manipulatoru da je se tada u EL išlo po bodovima iz ABA lige i domaćeg prvenstva . Po tome kako si ssm tražio Partizan je imao sigurno mesto za tri dezone , pa si opet napravio promene da ide prvak. Samo malo poštenja ne bi ti pala dlaka sa glave.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter