4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRIORITET CRVENE ZVEZDE: Odlazak napadača mogao bi da napuni kasu ‘crveno-belih’, zamena spremna!

Objavljeno: 12.05.20 u 10:58

Fudbaleru Crvene zvezde na kraju godine ističe ugovor, produžetak saradnje nije planiran, več je ideja da se popuni klupska kasa.

Već za mesec dana Ričmond Boaći će proslaviti dve godine od povratka u Crvenu zvezdu iz Kine, tada su ga crveno-beli platili 2.5 miliona evra. Saradnja sa napadačem ističe 31. decembra, od tog trenutka Ganjanin je slobodan u izboru nove sredine.

GRČKI MUZIČAR KOJI JE ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Beograd mi je omiljeni grad, Crvena zvezda je 90-ih imala neverovatne talente! (VIDEO)

Baš iz tog razloga crveno-beli vuku poteze da potencijalnog reprezentativca prodaju ovog leta i na taj način dobiju bar neko obeštećenje. Tako da dileme nema, golgeter je na izlaznim vratima Ljutice Bogdana.

Kako saznaje HotSport, nije planiran nastavak saradnje, a plata Boaćija je 480.000 evra, što je u doba krize veliki udar na budžet kluba, a posebno ako se ne ostvari plasman u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

POPUNA BUDŽETA: Zvezda zaradila 1,7 miliona evra, a može još novca da pristigne u kasu!

I drugi mandat golgetera je skroman zbog niza pehova sa povredama, a ove sezone je u svim takmičenjima upisao 23 utakmice. Postigao je šest golova i imao je dve asistencije za ukupno 1362 minuta na terenu.

Zvezda mu polako traži zamenu, a kako smo najavili pre desetak dana prvi pik je Anderson Silva iz Falmikaa.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. fk cz ili veliko Crveno zlo puni medije ovih dana i to sve po komandi iz rupe.Dr.baron Minhauzen svakog dana lansira po jednu laz za naivne navijace Od igraca izjave jedino daju ..kengur..(pasos Australija ) i ..javorov list (pasos Kanada ) koji se proslavio po samaranju igraca cz kao rez.golman Ludogoreca .-a Kokeza ,Lakovic i bankomat odradjuju svoje za miljenicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Muma, BITNO JE DA SI RAZUMEO … a o pismenosti ?! neko davno rece: NIJE NEPISMEN ONOJ STO NE ZNA DA CITA I PISE, VEC ONAJ STO VERUJE U ONO STO SVE PROCITA … tesko je na ovakve naslove i tekstove (NE)gresiti … da se ovim ljudima, bas sve veruje i da se podrzavaju u te: MANIPULACIJE, LAZI, PREVARE I PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA … koliko su uspesni … bas im sve od ruke ide .

    0
    0
    Odgovori
  3. koja MANIPULACIJA , LAZ, PREVARA … bocai ce navadno da prodaju za naku navodno veliku lovu a dovesce nekog za navodno sicu od love … BANKOMAT tadi sa ili bez prodaje i svih ostalih desavanja … koja SPRDNJA OD KLJUBA I LJUDI U I OKO KLUBA … ALI … IM za sada sve prolazi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter