0
Domaći fudbal

NAPREDAK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: Dragan Ivanović po drugi put među Kruševljanima

Objavljeno: 11.05.20 u 17:35

Čelnici Napretka iz Kruševca zvanično su predstavili novog trenera Dragana Ivanovića koji je potpisao ugovor na dve godine.

– Nakon kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da Šefu poželimo dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike kaijere. Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru, tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu – rekao je Miladinović.

KRUŠEVLJANI U PROBLEMU: Oumaru nije Napretkov, već Miškovićev, vratiće se ako…

Zahvaljujući se na rečima dobrodošlice Ivanović je rekao da je Napredak veliki klub i velika obaveza.

– Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere. Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu, apsolutno je moja sloboda odlučivanja, i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini – rekao je Ivanović.

Podsetimo, Dragan Ivanović je u periodu od jula do decembra 2016. godine bio na klupi ‘čarapana’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter