2
Evropske lige

FOTO: FSS

FINANSIJSKI KRAH LUKE JOVIĆA: Srbinu za samo godinu dana dramatično pala cena!

Objavljeno: 11.05.20 u 21:53

Pre skoro godinu dana Luka Jović je stigao na velika vrata u madridski Real, a španski gigant je za njegov dolazak iz Ajntrahta platio 60 miliona evra, čime je postavljen rekord kada su u pitanju transferi igrača iz naše zemlje.

Međutim, ljudi koji su zaduženi za finansije na ‘Santjago Bernabeuu’ verovatno ni sanjali nisu da će dovođenje Jovića biti loš potez u finasijskom pogledu, jer se momku iz Bijeljine za 11 meseci vrednost na tržištu prepolovila i sada, prema specijalizovanom sajtu ‘Transfermarkt’ iznosi 32 miliona evropskih novčanica.

MISTERIJA JOVIĆEVE POVREDE: ‘Luka pao sa krova, jedva je ostao živ’ u Realu besni što je lagao!?

Razlog ovakvog finansijskog sunovrata leži u činjenici da nekadašnji polaznik Zvezdine fudbalske škole nije uspeo da pokaže ni deo onga čime je očarao čelnike slavnog kluba. Luka nije uspeo do sada da opravda uložena sredstva, po mnogima jer nije ni dobio pravu priliku, a njegova cena krajem prošle godine počela je da pada. U decembru je vredeo 20 miliona evra manje od onoga što su Madriđani platili.

ŠPANSKI LEKAR: Kost koju je polomio Jović je baš otporna, to je bila nasilna trauma!

Podsetimo, Luka Jović doživeo je ozbiljnu povredu pete, zbog koje ga čeka šestonedeljna pauza.

0
0

2 Komentara

  1. Sada ne vredi ni toliko, jer ko bi uzeo povredjenog igraca. Realno do jeseni nece igrati, a ni tada s ene zna u kakvoj ce formi biti, koliko ce mu trebati da udje u formu, da li ce uopste igrati. U trenutku prekida nije bio ni na klupi za rezerve. Paradoks je da je upravo on najveci krivac za sve sto mu se desavalo ove godine. Svaki potez mu je bio katastrofalan, sve do ovog poslednjeg kada jepao sa zida i slomio stopalo i pritom to nije nikome ni rekao, misleci da niko nece primetiti. vrhunac neozbiljnosti. Sad moze da se uhvati sa Sofijom pod ruku i da prave zurke svake noci dok ne spljiska sve sto je zaradio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter