2
Evropske lige

PRED TRANSFEROM KARIJERE: Srpski golman na meti PSŽ-a

Objavljeno: 10.05.20 u 17:12

Fudbalska bomba mogla bi uskoro da detonira u Francuskoj.

Srpski golman Predrag Rajković nalazi se na meti jednog od najvećih klubova današnjice – Pari Sen Žermena, kako navodi ‘Kurir‘ golman Remsa odličnim partijama u prethodnoj sezoni ubedio je čelnike PSŽ-a u svoj kvalitet.

SRBIN JE NEPRIKOSNOVEN: Predrag Rajković najbolji golman Francuske!

U sezoni koja je ranije završena zbog koronavirusa Srbin je proglašen za najboljeg golmana šampionata, primio je najmanje golova, ‘skinuo’ je četiri od pet jedanaesteraca.

Te se očekuje da na adresu Remsa uskoro stigne zvanična ponuda za talentovanog čuvara mreže. Podsetimo, Rajković je karijeru počeo u Jagodini, potom je nastupao u Crvenoj zvezdi, pa Makabiju iz Tel Aviva, a kao kruna dosadašnje karijere su mu odlične igre u dresu Remsa.

0
0

2 Komentara

  1. Kad se samo setim kad nije Stojkovic pozvan u reprezentaciju kako je debeli pravnik sto nije radio fizicko bio besan, jer se pozivaj samo Zezdini golmani, kao taj Rajkovic pojma nema, Dmitrovic takodje, nego je sve to zavera protiv njih. Izgleda da u svetu bas mnogo grese kad imaju poverenje u ove igrace, a ne kako im prica tzv profa. Verovatno ne razumeju njegov latinski.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter