1
Evrokup

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Partizan je spreman za Evroligu, pokazali smo to ove sezone

Objavljeno: 10.05.20 u 15:42

U razgovoru za grčki ‘SDNA’ predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je pročao o sezoni koja je prekinuta, o treneru Trinkijeriju, ali i o ambicijama kluba koji želi da povrati slavne dane.

– Ključno je bilo da pokažemo da smo spremni da načinimo ovu organizaciju velikom ponvo. Da smo spremni za sve izazove, da zaradimo poverenje što je ključ svakog posla. Jedini način da se do toga dođe je korak po korak. Mnogi su prepoznali šta radimo i pomogli su, bivši igrači su oprostili dugove, neki biznismeni su nam se pridružili, investirali su i polako smo gradili jak sistem koji može da ide napred bez obzira na sve. Napravili smo prostor sportskom setkoru da radi bez tenzija i došao je rezultat kao nagrada – rekao je Ostoja Mijailović

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Trinkjeri je trener Partizana, ali može da otkupi svoj ugovor!

On je istakao da je kuća slavnih koju imaju crno-beli nešto posebno, što novac ne može da kupi.

– Kuća slavnih koju imamo… to novac ne može da kupi. to je nešto što čini ovaj klub posebnim. Ljudi vole Partizan i deo su porodice doživotno. Kao i u svakoj porodici deca vole da vide svoje poznate pretke i da uče nešto od njih. Nekad i bacanje koske sa idolom je ekstra motivacija za mladog igrača. Moj odnos sa njima je zasnovan na poštovanju i poverenju i ponosan sam na podršku Kićanovića, Obradovića, Danilovića – ističe predsednik crno-belih.

ZABORAVILI GA: Partizan dobija novog pleja, Slovenca…

Mijailovića su Grci pitali kada bi Partizan mogao konačno da bude u Evroligi i da li postoji neki rok da se to dogodi.

– Ima mnogo ‘ako’ u tom pitanu i mnogo otvorenih tema. Cela Evroliga se nada da će se sezona završiti na terenu i samo smo o tome pričali. Šta će se desiti ako se sezona otkaže, ko će igrati, u kakvom formatu, to je nešto što što moramo da ostavimo za slućaj ‘ako se desi’. Nema roka, ali sam uveren da smo spremni za Evroligu već sada. Zapravo mislim da smo to pokazali – zaključio je Mijailović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter