1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

MISTERIJA JOVIĆEVE POVREDE: ‘Luka pao sa krova, jedva je ostao živ’ u Realu besni što je lagao!?

Objavljeno: 10.05.20 u 21:57

Ni dva dana nakon što je Luka Jović zadobio povredu stopala nije najjasnije kako se to dogodilo.

List ‘Kurir‘ pozivajući se na izvore bliske porodici Jović tvrdi da je srpski napadač povredu zadobio drugačije nego što je to objavljeno. Navodno, Jović se nije povredio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu.

Povredio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspeo. Uglavnom, sve se slučajno desilo – kaže izvor blizak porodici Jović.

Juče je španski lekar Hoze Gonzales koji je svojevremeno radio u Atletiku iz Madrida prokomentarisao je Jovićevu povredu izrazivši sumnju da je do nje došlo tokom kućnog treninga, kako je prvobitno saopšteno.

Kost koju je Jović polomio podržava čitavu tezinu tela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usled teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza – rekao je Gonzales.

Milan Jović odbio je da komentariše ove navode

– Molim da me raztumete, ali ne mogu ništa da pričam. Od kluba je stiglo naređenje da niko, pa ni Luka, ne sme ništa da kaže – rekao Milan, a preneo ‘Kurir’. 

Medicinskoj službi Madriđana nije mnogo trebalo da utvrdi da je povreda starija – još iz Beograda. Kada se na to doda i izjava Lukinog oca Milana da se igrač povredio dok je radio po planu i programu kluba, razumljivo je zbog čega su u ‘kraljevskom klubu’ ljuti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter