0
Evropske lige

LA LIGA OBAVESTILA KLUBOVE: Vraća se Primera, neće biti mečeva sredom!

Objavljeno: 10.05.20 u 19:47

Španska La Liga obavestila je klubove o datumu nastavka lige, a sada se sprovode sva pravila kako bi bili ispunjeni zdravstveni protokoli.

Kako prenosi španski ‘As‘ zacrtani datum povratka na teren jeste petak 12. jun. Većina klubova počela je sa treninzima, kako bi spremno dočekali nastavak takmičenja, dok će Real krenuti od ponedeljka sa radom u svom trening centru.

PRIMERA SE NE PREDAJE: Napravićemo kalendar koji će smanjiti finansijske gubitke klubova!

Izvršno veće za sport u Španiji zajedno sa čelnicima lige uspostavilo je zdravstveni protokol, a svi klubovi dužni su da ga se pridržavaju. Zvanični predlog jeste da liga počne 12. jula, a da da se šampionat završi u avgustu.

Kako se navodi preostalo je samo da odluku potvrdi ministarstvo zdravlja Španije. Mečevi će se igrati kao i do sada petkom, subotom i nedeljom.

HOTELIJERI PRISKAČU U SPAS: Primera da se nastavi na udaljenom arhipelagu!

Najveća briga klubova jeste kako sprečiti širenje zaraze kad treninzi otpočnu. Protokol je veoma strog, igrači treniraju u manjim grupama, svi treneri nose maske i rukavice. Podsetimo, do sada je odigrano 27 kola Primere

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter