0
Domaći fudbal

JEZIV DOGAĐAJ ZA SRPSKI FUDBAL: Zapaljen pomoćni stadion FK Kolubara!

Objavljeno: 10.05.20 u 11:44

Neverovatan vandalski čin dogodio se u Lazarevcu, kada su nepoznati počinioci pokušali da zapale stadion FK Kolubara.

Klub, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije izdao je saopštenje o tome da je neko hteo da im naudi i da je šteta mogla da bude velika da vatrogasci nisu brzo reagovali.

Zapaljiva sredstva bila su posuta po terenu i upaljena, a čim su građani primetili dim zvali su vatrogasce koji su za vrlo kratko vreme bili na licu mesta.

Nije reč o terenu na kom igra Kolubara, već jednom od pomoćnih sa veštačkom travom, namenjenom mlađim kategorijama koje su mogle da ostanu bez mesta za treniranje.

 

https://www.facebook.com/kolubarazvanicnastranica/posts/2562644263976384

– U prepodnevnim časovima u vremenskom intervalu između 09:00 i 10:00, nepoznata osoba je polila i pokušala da zapali teren sa veštačkom podlogom. Plamen su primetili prolaznici i odmah obavestili pripadnike vatrogasne jedinice u Lazarevcu, koji su brzom intervencijom sprečili veliku štetu. Čemu i kome smeta teren namenjen najmlađima i njihovom fudbalskom razvoju? Nek služi na čast – napisao je klub u saopštenju na društvenim mrežama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter