0
Ostali sportovi

MENJA REPREZENTACIJU: Snajka pokojnog glumca Danila Lazovića ne želi više da igra za Sloveniju!

Objavljeno: 09.05.20 u 17:35

Barbara Lazović, rukometašica iz Slovenije, želi da zaigra za Crnu Goru i tako poveća šanse da zaigra na Olimpijskim igrama.

Reč je o snajki pokojnog glumca Danila Lazovića, odnosno ženi aktuelnog reprezentativca Crne Gore Vuka Lazovića koji je nastupao na Evropskom prvenstvu pre nekoliko meseci.

Crnogorski mediji pišu kako bi rukometašica Budućnosti mogla da zaigra za tamošnji nacionalni tim, te bi Crnogorci dobili značajno pojačanje na poziciji desnog beka i pravu zamenu za Katarinu Bulatović koja je najavila povlačenje.

– Kod mene postoji želja, a i svaki sportista sanja da učestvuje na Olimpijskim igrama. U pregovorima smo, pa ćemo da vidimo šta će na kraju da se desi – rekla je 32-godišnja rukometašica za RTCG.

Barbara je već igrala za nacionalni tim Slovenije, upisala je u tom dresu 57 nastupa i postigla 188 golova. U sezoni 2009/10 je igrala za Zaječar, a potom za Krim, Vardar i CSM Bukurešt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter