2
Domaći fudbal

DOBRE ILI LOŠE VESTI ZA ZVEZDU IZ GRČKE: FIFA bi mogla da ubrza Rouza na putu ka Beogradu, ali i da ga udalji…

Objavljeno: 09.05.20 u 18:50

Crvena zvezda je zainteresovana da dovede štopera iz Arisa Lindzija Rouza, ali bi taj posao mogao da bude osuđen na propast, možda i ne.

Razlog nije Crvena zvezda, već Aris. Naime, FIFA je zbog nagomilanih dugova oko milion evra žuto-crnima zabranila dovođenje igrača u naredna dva prelazna roka. Verovatno se pitate kakve to veze ima sa mogućom prodajom Lindzija Rouza, kada nije uveden ’embargo’ na prodaju igrača.

Naime, ova vest bi mogla da ubrza transfer štopera Lindzija Rouza u Beograd, ali i u isto vreme da ga udalji od Crvene zvezde. Arisu ne preostaje ništa drugo nego da novcem spašava živu glavu, što znači rasprodaja igrača i oslanjanje na svoju školu fudbala.

Tako da ako se Arisu bude žurilo da zaradi neki evro mogao bi da prihvati ponudu Crvene zvezde koja glasi 600 hiljada evra. Tim iz Soluna traži 400 hiljada više i problem bi mogao da bude ako se neko pojavi sa većom ponudom. Nema sumnje da će posle ove vesti najbolji fudbaleri Arisa biti magnet za potencijalne kupce.

0
0

2 Komentara

  1. Rouza može udaljiti iz Zvezde samo ulica! Ako se desi ulica, tada će otići i Terzić i Mrkela i niko više neće bacati pare nas poreskih obveznika na ispodprosečne škart igrače iz Afrike! Dosta nam je više ovakvih afričkih kapitalaca, koji spadaju u kategoriju “pišljivi bob”!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko je u Srbiji turbulentna situacija sa Supermenom iz Feketića, političkim mentorom udarnog tandema afro-fanatika, tako da nije jasno ni do kada će afro-fanatici ostati u Zvezdi! Ako nas afro-fanatici uskoro napuste neće ni Rouz doći, a veliko je pitanje da li će njihovi naslednici uopšte zadržati sadašnje “afričke “kapitalce”, koji su toliko dobri da se niko živ u svetu ne interesuje za njihovo zdravlje! Zalažem se za Dinamov recept, otpustiti smešne limitirane “kapitalce” (nezadržive strelce iz penala)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter