1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ANDREA TINKJERI: Majka mi je Hrvatica, a baka iz…

Objavljeno: 09.05.20 u 17:46

Trener Partizana je za italijanski podkast ‘Backdoor’ govorio o svom možemo reći jugoslovenskom poreklu.

Nije tajna da Andrea Trinkjeri sjajno govori ‘srpsko-hrvatski’ jezik. Naravno, majka mu je poreklom Hrvatica, a otac Italijan. Za podkast ‘Backdooor’ trener Partizana je govorio o svom jugoslovenskom korenu.

– Moja baka je iz Crne Gore, mama Hrvatica, a ja govorim srpski. To je ‘conditio sine qua non’ (uslov bez koga se ne može). Nikada me ne bi doveli bez toga. Partizan je instituacija – rekao je Trinkjeri.

Objasnio je i da mu je velika čast što predvodi crno-bele.

– Biti trener Partizana je nešto jedinstveno. Svi oni znaju kakva sam osoba. Prepoznajem sebe kao romantika i dolazak u Partizan se može nazvati drugačijom odlukom. Taj klub je ‘Hall of fame’ košarke – kaže Italijan.

0
0

1 Komentara

  1. tacno g.treneru .PARTIZAN je kosarkasko svetsko cudo. Jos ti ne poznajes sve relevantne cinjenice. jugoslavija ona stara, pa nova pa srbija i c.gora, pa evo srbija sad osvojili su ogroman broj medalja svake boje i kvaliteta na svim prvenstvima i olimpijadama..OVO SADA TVRDIM ZIVOTOM! da nijedan kosarkas c. zvezde nikada nije zaigrao za reprezentaciju bilans medalja svejedno bio bi ovaj danasnji vazeci. da nijedan kosarkas PARTIZANA nikada nije zaigrao za reprezentaciju ove gore pobrojane zemlje nebi osvojile nijednu medalju (nijednu)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter