0
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

NEĆE SE IĆI ‘PREKO’: Evo gde će Zvezda odraditi pripreme za novu sezonu…

Objavljeno: 08.05.20 u 11:46

FS Srbije je uz saglasnost većine klubova Superlige Srbije nastavak prvenstva skratio na 30 kola plus kup.

To je urađeno kako bi se prekinuta sezona zbog pandemije korona virusa završila do kraja juna, a igrači krajem juna i početkom jula predahnuli i spremno dočekali novu sezonu. Crvena zvezda će zbog cele situacije morati da promeni uspešni recept priprema. Podsetimo, crveno-beli su poslednje dve godine tokom leta radili u Austiriji, tačnije u Vindišgarstenu i dva puta su se domogli Lige šampiona. Jasno je da im je vazduh na obroncima Alpa prijao.

Ipak, ovog leta to neće biti moguće. Razlog je strah od drugog talasa epidemije korona virusa, te pitanje je koliko će granice biti otvorene, pod kojim uslovima će moći da se putuju, plus verovatno zauzete avionske veze i skupe karte.

Crvena zvezda će najverovatnije pripreme od 6. jula početi na Divčibarima u hotelu našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića. Tako nešto najavljeno je kada je ovaj lepi hotel otvoren. Tada je predsednik Srbije Aleksadnar Vučić poručio da bi ubuduće naši klubovi mogli da treniraju na srpskim lepim planinama, a ne u inostranstvu.

Crvena zvezda bi u kvalfikacije za Ligu šampiona mogla da krene od druge nedelje avgusta (ostalo je samo da pobedi jedan meč u nastavku ove sezone), mada bi nova sezona Superlige Srbije (zavisno od broja klubova) mogla da krene već od 1. avgusta.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter