2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar Bar

MORNAR PUCA NA VISOKO: Barani doveli zvučno pojačanje za narednu sezonu

Objavljeno: 08.05.20 u 21:11

Dok se vodi debata da li će ABA liga biti nastavljena, a mnogi klubovi, strepe kako će formirati budžete za narednu sezonu, Mornar je praktično već sada sastavio tim i pokazao ambicije da napadne sam vrh.

Posle pet potpisa Ajzee Vajtheda, Seada Šehovića, Derika Nidama, Aleksandra Lazića i Džejkoba Pulena, dres Barana zadužio je i Tejlor Smit. Radi se o dokazanom krilnom centru koji je prošlu sezonu proveo u Nanteru gde je u proseku beležio 7,5 poena i 4,5 skokova.

Pre samo nekoliko dana Đorđije Pavićević, prvi čovek Mornara, najavio je da se intenzivno traga za igračem koji će osigurati čvrstinu u reketu. A upravo su skok, agresivnost i odbrana bili najjači aduti Smita.

Kada se zna da Mornar pod ugovorom ima još Lukovića, Bjelicu, Vranješa, Vujoševića, Pavića i Mugošu, jasno je da sa pravom razmišlja o napadu na tron.  

Inače, ekipa Mihaila Pavićevića je u sredu počela sa radom i uz nadu da će imati priliku da aktuelnu sezonu završi na terenu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter