0
ATP

Novak Novak Đoković

ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ PRAVE SPEKTAKL: Najbolji svetski teniseri u Hrvatskoj i Srbiji!

Objavljeno: 08.05.20 u 14:10

Nije još poznato kada bi tenis mogao da se vrati na veliku scenu, ali Novak Đoković i Goran Ivanišević spremaju spektakl.

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević otkrio je da bi tenis mogao da krene tek naredne godine u maju Rolan Garosom. Kao dokaz dao je informaciju da organizator turnira u Francuskoj za ovu godinu vraća novac od kupljenih karata. Ivanišević i Đoković sada planiraju da naprave trurnire u Hrvatskoj i Srbiji.

– Ovo je situacija za koju niko nije bio pripremljen. Nadam se da ćemo svi iz ovoga izaći kao bolji ljudi i pametniji, samo je pitanje kada. Moja najoptimističnija procena je da će se tenis nastaviti na proleće sledeće godine. Čuo sam da čak razmišljaju o pomjeranju Australijan Opena za mart, i to je opcija – smatra Ivanišević.

Goran napominje da će zajedno sa Novakom Đokovićem pokrenuti mini turnire kako bi teniseri sa ovih prostora održavali takmičarsku formu.

– Razmišljali smo u seriji mini turnira koji bi se održavali u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. To bi bio ozbiljan tim igrača. Radi se na tome. Možda će biti nešto u Hrvatskoj, a u Srbiji će biti sigurno. Videćemo kako će biti s putovanjima, granicama, izolacijama. Nadam se da će tako nešto funkcionisati u junu, julu..- kaže Ivanišević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter