0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA O ZVEZDINIM AMERIKANCIMA: Svi se pitaju šta će biti, neki smatraju da nije pametno nastaviti

Objavljeno: 07.05.20 u 13:52

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se u četvrtak ujutru u ‘Basketlendu’, gde su se testirali na korona virus, te ako sve bude u redu u ponedeljak bi trebalo da počnu sa laganim treninzima na otvorenom.

Tom prilikom medijima se obratio trener crveno-belih Dragan Šakota.

On dodaje da u ovom trenutku ne zna ni kakvu ekipu će imati, ali da je sreća što većina momaka koji su tu ima ugovore i za narednu sezonu.

– Ova dva meseca bili su neka vrsta stagnacije za te momke, jer je u ovom periodu trebalo da igraju najvažnije utakmice u životu. Sada sve ispočetka, niko ne zna šta će biti, ali znam da ne postoji nijedan igrač koji ne želi da se nastavi takmičenje. Nije u našim rukama, čekamo odluke nadležnih, 24. maja kažu da će se definitivno znati.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Amerikancima, Bilijem Beronom, Lorencom Braunom, Kevinom Panterom, Šakota kaže:

– Da, čujemo se telefonom, porukama, svi su u neizvesnosti, svi se pitaju šta će biti, u zavisnosti od države neki se više pribojavajau, smatraju da nije pametno nastaviti. Nadamo se nastavku, istina na ključnim pozicijama većina su Amerikanci, videćemo kako će se odvijati taj povratak, karantini, problemi. Sa ovim niko nema iskustva, ne liči ni na početak priprema, ali ako se nastavi, jasno je, tražićemo način da se što pre uđe u formu – istakao je Šakota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter