0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

OBUSTAVILI SVE AKTIVNOSTI: Fudbaler Novog Pazara pozitivan na koronavirus!

Objavljeno: 07.05.20 u 17:47

Generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović potvrdio je ovu informaciju.

On je takođe dodao da je taj tim obustavio početak priprema, jer je jedna osoba, od 34 testirane pozitivna na koronavirus.

Pre svih ostalih radnji, igrači, članovi stručnog štaba i svi zaposleni u klubu podvrgnuti su testu na korona virus. Od 34 lica imali smo jedan pozitivan nalaz. U pitanju je fudbaler. Iz tog razloga bili smo prinuđeni da odložimo početak priprema, koji će uslediti u najskorije moguće vreme. Dobro je što su fudbaleri iz drugih gradova po dolasku u Novi Pazar dobili zaseban smeštaj, pa jedni s drugima nisu dolazili u direktan kontakt – rekao je Međedović, a preneo Žurnal.

OSTAVILI LEKARE U ČUDU: Svi igrači tima preležali su koronavirus

Naveo je još da su se u klubu svi pridržavali preporuka FSS-a.

Uradili smo sve kako bi se treninzi održavali u skladu sa naloženim merama Vlade Srbije i Ministarstva omladine i sporta. Sve prostorije u klubu su dezinfikovane i stvoreni su svi potrebni uslovi za nesmetan dolazak i povratak fudbalera sa treninga – rekao je on.

VEROVALI ILI NE: Dibala i treći put pozitivan na koronavirus!

Prva od dve grupe igrača trebalo je danas u 15 časova da izađe na teren Atletskog stadiona.

– Izuzev Ivana Pejakovića, koji kao strani državljanin nije u mogućnosti da doputuje u Novi Pazar, svi igrači su se dva dana pre nego što je zakazan početak priprema odazvali pozivu kluba i bili su spremni da u predviđeno vreme krenu sa treninzima – zaključio je Međedović.

FOTO: FK Novi Pazar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter