0
Evropske lige

VLADA NEMAČKE ODLUČILA: Bundesliga može da se nastavi u drugoj polovini maja!

Objavljeno: 06.05.20 u 17:50

Nemačka Vlada ovog popodneva donela je odluku da dozvoli fudbalskim takmičenjima u toj zemlji da nastave sezonu u drugoj polovini maja meseca.

Do ove srede se čekalo zeleno svetlo Nemačke Vlade, a sada je i zvanično stiglo pa će tako fudbalski klubovi u Nemačkoj već u drugoj polovini ovog meseca nazad na ligaške mečeve.

Što se tiče treninga, oni već uredno traju neko vreme pa će fudbaleri biti spremni na vreme za nove obaveze. Do kraja šampionata Bundesliga ostalo je još devet mečeva, a Bajern je prvi na tabeli sa četiri boda više od Borusije iz Dortmunda tako da nas čeka zanimljiv nastavak sezone.

Čitav proces povratka Bundesliga se zakomplikovao prethodnih dana kada se pojavila vest da su fudbaleri Kelna zaraženi koronavirusom, ali se to ispostavilo kao netačna informacija. Kasnije je i napadač Herte Salomon Kalu napravio glupost i rukovao se sa saigračima, zaradivši tako suspenziju od strane kluba.

Ipak, to nije uticalo na odlucu Vlade da odredi da je bezbedno vratiti se na stadione, doduše, samo igračima jer će sezona do kraja biti odigrana bez prisustva publike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter