0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJA: Oglasio se Sindikat profesionanih fudbalera Srbije – Zvezda bi bila šampion, treći predstavnik za LE bi mogao da bude oštećen!

Objavljeno: 06.05.20 u 20:30

FS Srbije doneo je odluku da se 30. maja nastavi Superliga Srbije u skreaćenom formatu, a rekacija je stigla iz Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije.

Oni su svoje saopštenje izdali na fejsbuk stranici i imali samo dve zamerke, jedna se tiče organa koji je doeno današnju odluku, a druga na ‘neregularnost’ u borbi za Evropu.

Saopštenje Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije prenosimo u celosti bez lekture:

– Ako gledamo sa aspekta interesa igrača, odluka da se igra još četiri kola do kraja prvenstva je najbolja opcija za igrače uzimajući u obzir okolnosti da bi igranjem u ritmu sreda-subota igrači svoje zdravlje doveli u ozbiljan rizik.

Da li je pošteno da se igra sve do kraja, bilo bi pošteno da su okolnosti normalne. Suštinski, CZV bi bila šampion u bilo kojoj varijanti, Partizan i Vojvodina sigurni putnici u Evropu. Jedino bi bila borba za 4. mesto i tu su klubovi najviše oštećeni.

Što se tiče opstanka ovakva odluka ide na ruku svima zato što verovatno niko neće ispasti iz lige.

Jedini propust koji je FSS napravio je taj što odluku da se igra još četiri kola nije doneo Izvršni odbor, a morao je.

Sve u svemu, znamo svi kako funkcioniše naš fudbal i ko o čemu odlučuje tako da je suvišno o tome i pričati.

Ono što je lepa vest je da se sve polako vraća u normalu, da će se igrati fudbal i tome se svi mi radujemo. Srećno svima i da nastavak sezone dočekaju zdravi i nasmejani – stoji u saopštenju na fejsbuk stranici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter