0
Evropske lige

VILJAŠ-BOAŠ JASAN: Neću u Premijer ligu, tamo nisam najsrećniji

Objavljeno: 05.05.20 u 20:44

Saudijski šeici mašu milionima i traže novog trenera Njukasla, mada nisu još ni preuzeli klub, ali Andre Viljaš Boaš ne želi da učestvuje u toj licitaciji, jer iako je Premijer liga san za većinu trenera, Portugalac ne planira nazad u Englesku.

– Ne želim da se vratim u Premijer ligu. Već sam bio tamo. Želim nešto drugačije. Nije to liga u kojoj sam bio najsrećniji. Bilo mi je prelepo u Totenhemu, ali polusezona u Čelsiju nije bila tako dobra – iskren je Viljaš Boaš u intervjuu za ‘Radio Monte Karlo’.

Iako ni on sam nije siguran da ima posao za narednu sezonu. Ugovor sa Olimpikom iz Marseja je važeći, dobro je za sada radio i nada se Ligi šampiona u Marselju. Međutim, Olimpik bi po svemu sudeći mogao da bude klub koji će pretrpeti najviše štete zbog pandemije korona virusa, jer je odavno opterećen dugovima. Za sada ipak Portugalac ne razmišlja o odlasku.
– Iskreno kažem, stvarno mi je lepo u Marselju i ne tražim druge opcije. Želim da igram Ligu šampiona ovde, ali želim i da znam da li ćemo to moći ekonomski da izdržimo. Ako nemamo uslove da napravimo dobar posao onda ne vredi – rekao je Viljaš-Boaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter