0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

MARKO SIMONOVIĆ: Bio sam na korak do povratka u Zvezdu, evo ko je blokirao dolazak…

Objavljeno: 05.05.20 u 10:15

Košarkaš Unikahe Marko Simonović govorio je danas o blokiiranom povratku u Crvenu zvezdu, posle kog je otišao u Cedevitu Olimpiju.

Marko Simonović je prošlog leta napustio Zenit iz Sankt Peterburga i želeo je da se vrati u Crvenu zvezdu. Na iznenađenje mnogih završio je u Ljubljani u Cedevita Olimpiji. U razgovoru za Sport klub je otkrio detalje pregovora sa crveno-belima, koji su kasnije blokirani.

– Kad sam završio epizodu u Zenitu, ušao sam u pregovore sa Zvezdom. Ja imam sjajne odnose sa gospodinom Čovićem i brzo smo sklopili dogovor oko svega. U pitanju je bio višegodišnji ugovor, ideja da u Zvezdi završim karijeru. Ipak, na kraju se priča nije realizovala zbog trenera Milana Tomića. On se usprotivio mom dolasku i tu se sve završilo – rekao je Marko Simonović.

On je dodao da mu je žao što nije ponovo obukao crveno-beli dres.

– Mi smo profesionalci, svesni smo da te neki trener voli, a neki ne, i moramo da idemo dalje. Žao mi je što se nisam vratio, naravno, svi znaju koliko volim Zvezdu i da sam uvek davao sve od sebe za klub. Veliki sam zaljubljenik u Zvezdu, ali šta je tu je. Možda bude nove prilike u budućnosti, ko zna – istakao je Simonović.

FOTO: ABA league/Zvonko Kucelin

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter