0
Evropske lige

VELEOBRT U ‘SLUČAJU SERGEJ’: Lacio spreman da proda Srbina

Objavljeno: 04.05.20 u 10:10

Saga oko budućnosti fudbalera Lacija Sergeja Milinkovića-Savića nastavlja se svakim danom, a reprezentativac Srbije jedan je od najtraženijih igrača u Evropi.

Jasno je da će finansijski gubici klubova, izazvani pandemijom korona virusa, među kojima je i Lacio, bitno uticati na to koja ekipa će moći da priušti našeg vezistu, međutim najbitnije od svega je kakva će biti želja samog igrača.

Sportski direktor rimskog kluba Igli Tare, iznenadio je mnoge izjavom da je Lacio spreman da proda Sergeja, jer se prethodnih dana po italijanskim medijima pisalo o produžetku ugovora i povišici za srpskog asa.

– Volja igrača je ključna stvar. Ako Sergej misli da je došao do kraja ciklusa i ako želi da ode negde drugo, onda nema problema što se nas tiče. Ovde je već pet godina, ostvario je snažne veze sa gradom i klubom. Bio je u iskušenjima da napusti klub i imao je pozive, ali jednim delom zbog naše, a drugim delom zbog njegove želje, nikad nismo bili blizu rastanka. Ipak, na kraju sezone ćemo morati opet da procenimo situaciju – rekao je Tare za italijanske medije.

LACIO SPREMIO MOĆAN UGOVOR ZA SERGEJA: Srbin postaje najplaćeniji igrač ‘nebesko plavih’

Ovo je retka situacija da je iz Lacija stigla javna potvrda o spremnosti da pregovara o prodaji MilinkovićSavića. Predsednik Klaudio Lotito je uglavnom do sada demantovao sve mogućnosti o odlasku srpskog veziste i isticao nerealne cene od 100 miliona evra i više kojima je rasterivao zainteresovane kupce.

Ovog proleća se kao zainteresovani klubovi za Sergeja MilinkovićaSavića pominju Pari Sen Žermen, Mančester Junajted, Juventus i Inter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter