0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SLEDI NOVI ODLAZAK: Španac i Zvezda dogovorili sporazumni raskid ugovora

Objavljeno: 04.05.20 u 10:35
Stopama Žandera i Van La Pare krenuće i Španac Hoze Kanjas, koji će čim se bude vratio iz domovine postati slobodan igrač.

Uz dozvolu kluba Kanjas je dobio deset dana da ode u Španiju, a zbog korona virusa je ostao kod kuće i čim bude imao priliku vratiće se u Beograd po stvari i raskid ugovora sa Crvenom zvezdom!
Kako saznaje HotSport, dve strane su uspele da utanače sporazumni raskid ugovora i sledi samo paraf na rastanak. Kao i sa prethodnom dvojicom stranaca, prema sporazumu igraču slede plate do 1. marta i papir da je slobodan agent na leto. Ugovor sa crveno-belima po dolasku iz Paok-a potpisan je do juna 2021. godine, ali dolaskom Dejana Stankovića na klupu Zvezde umesto Vladana Milojevića, svoje mesto u ekipi izgubio je Kanjas.
 
 
Na ovaj način crveno-beli žele da smanje budžet za narednu sezonu, ali posle ova tri odlaska, eventualni rastanak sa nekim igračima neće baš ići lako, zbog visokih ugovora, koje ne mogu da imaju u mnogim klubovima u Evropi, posle krize.
Spominje se od jula mogućnost novog smanjenja, a za aktuelnog šampiona Srbije biće mnogo važno da naredne sezone igra grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.
 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter