0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PARI SEN ŽERMEN NUDI MBAPEU UGOVOR IZ SNOVA: Francuz dobija milione i staje rame uz rame sa Nejmarom

Objavljeno: 04.05.20 u 14:20

Francuski napadač i igrač Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, odbio je da uđe u pregovore sa Realom, zato što je od Parižana dobio ugovor od kojeg se vrati u glavi, prenosi ‘L’Ekip’.

Po novom ugovoru, koji bi uskoro trebalo da bude potpisan, Mbape će stati rame uz rame sa najplaćenijim igračem kluba Nejmarom, a to znači da će mladi Francuz zarađivati oko 37 miliona evra godišnje.

Po važećem ugovoru Mbape zarađuje duplo manje od te sume, tako da će novi ‘papir’ overiti i zvanje prve zvezde tima francuskom reprezentativcu, za kojeg mnogi smatraju da će biti najveća zvezda svetskog fudbala kada Lionel Mesi siđe sa scene.

Kako stoje stvari Real Madrid će morati da se strpi sa dovođenjem Mbapea na ‘Santjago Bernabeu’. Kako prethodno pisali španski mediji, san čelnika Madriđana je da u napadu vide francuskog asa i Erlinga Halanda iz Dortmunda.

Za ostvarenje tih želja biće potrebno pravo bogatstvo. Izgleda da Arapima, kada je novac za fudbalere u pitanju, ni korona ne može ništa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter