3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DOBRA VEST ZA ZVEZDAŠE: Zimsko pojačanje crveno-belih u punom trenažnom pogonu (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.20 u 21:57

Osim povratka treningu crveno-beli imaju još jedan razlog za zadovoljstvo.

Fudbaler koji je ove zime došao u Ljutice Bogdana nije stigao da pokaže svoje kvalitete. Seku Sanogo je rano u svom mandatu u Crvenoj zvezdi zadobio povredu mišića.

SLIKA DANA STIŽE SA ‘MARAKANE’: Zavirite na trening Crvene zvezde rastrčao se Sanogo (FOTO)

Sanogo je nakon nekoliko treninga u Antaliji zadobio neugodnu povredu zadnje lože, početkom marta ušao je u period oporavka, ali ga je koronavirus sprečio da se ranije predstavi zvezdaškoj javnosti.

On je danas trenirao zajedno sa saigračima u tri različite grupe, te ukoliko sve bude bilo po planu, očekuje se da debituje u nastavku sezone koji očekujemo krajem maja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Još jedna lepa vest, @sanogo_sekou_junior je u punom trenažnom procesu!😁💪🏻 #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Jeste da se ovi uzurpatori koji vode Zvezdu ponašaju kao da će ovde ostati sto godina jer do njihovih mozgova ne može dopreti da se sve u životu nalazi u uzročno posledičnoj vezi, a njihova vladavina u Zvezdi je istinski spomenik bezličnosti i poltronstva! Njihova mentalna matrica sa neizbežnim spinovima o vrednosti afričkih “kapitalaca”, koji dolaze kao standardne rezerve iz tamo nekih levih liga, treba da ubuduće bude opomena za njihove naslednike! Točak vremena će ih sigurno pregaziti, iako su jako napredni u svom poltronstvu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je vest za Monti Pajtona! Čisti apsurd! Ežen Jonesko i Franc Kafka bi pozavideli na ovakvoj vesti! A, poruka je više nego jasna jer mi, kojima je Zvezda u srcu treba da budemo srećni i ponosni što se oporavio tamo neki Sonogo, standardni rezervista iz saudijske lige koja je po rejtingu FIFA, barem tri klase iza SLS! Ma, ne mogu da verujem da će rezervista iz saudijske lige dobiti šansu da igra u Zvezdi?! To znači da zbog ovog panja za fudbal mesto neće dobiti jedan od ove trojice Vulić, Petrovič ili Nikolić?! Jednostavno, ovo je katastrofa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter