0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

RUMUNI PIŠU: FCSB nije isti sa Planićem i bez njega, statistika sve govori…

Objavljeno: 03.05.20 u 21:00

Rumunski portal ‘Digi sport’ danas se bavio temom Bogdana Planića i njegovog značaja za tim FCSB-a.

‘Rat’ između Srbina i kontroverznog prvog čoveka FCSB-a Điđija Bekalija doveo je do toga da će nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i OFK Beograda najverovatnije biti sklonjen iz tima. Portal ‘Digi sport’ bavio se danas temom Bogdana Planića.

Oni u svom tekstu navode da je Srbin prethodnih sezona bio jedna od glavnih tačaka tima iz Bukurešta. Čak i da je ove sezone njegova statistka takva da uprava FCSB-a treba dobro da razmisli da li joj odgovara ili ne da ulazi u ‘rat’ sa našim štoperom.

Dovoljno je reći da je na 20 utakmica koliko je Planić odigrao za FCSB, ovaj tim primio 16 golova. Na sedam utakmica Bogdana Planića nije bilo i nekadašnja Steaua je primila isti broj golova 16.

‘Digi sport’ je na kraju teksta samo potvrdio pisanje srpskih medija (među njima je HotSport) da će Bogdan Planić morati da potraži novi klub. Razlog je sukob sa gazdom Điđijem Bekalijem oko smanjenja plate izazvanog pandemijom korona virusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter