0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

RAŠON TOMAS ZA HS: Srećan sam što ću ponovo na trening sa drugarima, evo zbog čega nisam napustio Srbiju tokom pandemije korona virusa… (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.20 u 19:15

‘Grobare’ je obradovala vest da će se posle fudbalera i košarkaši Partizana vratiti na grupne treninge na otvorenom, a HotSport je pozvao jedinog Amerikanca u Beogradu Rašona Tomasa.

Posle dvomesečne pauze izazvane pandemijom korona virusa na teren se vraćaju košarkaši Partizana. Od stranaca iz redova crno-belih u Beogradu je ostao samo Rašon Tomas, koji je presrećan što će se ponovo družiti sa sairačima.

– Mogu vam iskreno reći da sam super srećan što počinjemo sa grupnim treninzima. Radićemo na otvorenom, ali mi je drago što ću ponovo videti saigrače. Lepe vesti – rekao je za HotSport, Rašon Tomas.

Krilni centar Partizana se nije odlučio za odlazak u SAD kao njegovi zemljaci iz crno-belog tabora. Objasnio je i zašto…

– Razlog je jednostavan, rado ću vam otkriti. Veoma mi je prijatno ovde, prelepo se osećam u Beogradu. To je razlog zbog kog nisam napustio Srbiju – iskren je bio Tomas i možda indirektno najavio da će dugo ostati u prestonici naše zemlje.

Danas je puštena i nova pesma sa spotom repera Cvije pod nazivom ‘Poziv’ u čijem spotu su učestvovali Novica Veličković, Saša Pavlović i on.

– Bilo je baš zabavno! Uživao sam sa Cvijom, Novicom i Sašom. Obavezno je pogledajte – poručio je za HotSport, Rašon Tomas.

Evo i numere pod nazivom ‘Poziv’:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter