0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NIJE SAMO MILAN ZAINTERESOVAN: Bogati šeik spreman je da odreši kesu za Luku Jovića

Objavljeno: 03.05.20 u 10:17

Nema sumnje da će Luka Jović i u ovom prelaznom roku biti najpominjaniji fudbaler Evrope.

Nakon što ga je Real doveo iz Ajntrahta za 60 miliona evra, Jović nije imao prostora da opravda ulaganje, tamošnji mediji su ga razapeli, iako nije ništa lošije igrao od Edena Azara, dok mu jedni predviđaju selidbu, drugi mediji pišu da ostaje u Madridu i naredne sezone.

OTKRIVENE PRVE KARTE: Evo koliko novca je Milan spremio da plati Luku Jovića!

Ono što je zanimljivo jeste da se sve veći broj klubova interesuje ‘za zdravlje’ srspkog napadača, te je nedavno Milan čak izašao sa brojkom 35 miliona evra uz dodatne bonuse, a sada iz Engleske stiže vest da je zainteresovan i Njukasl.

‘Svrake’ su nedavno promenile vlasnika, u klub je ušao bogati šeik iz Audijske Arabije Kalid bin Zajed Al Nehajan. Portal ’90min.com’ navodi kao realnu mogućnost da se ovog leta preseli u Englesku.

ŠPANSKI NOVINAR UVREDIO LUKU JOVIĆA: Haland je od njega bolji i bez jedne noge

– Njukasl i Vest Hem su, pored drugih premijerligaških klubova, poveli trku i pitali Real Madrid o tome koliko je moguće da angažuju Luku Jovića. Ovaj 22-godišnji napadač je imao samo epizodne uloge otkako je potpisao za Real prošlog leta, odigravši svega jednom svih 90 minuta, i to za celu sezonu. Naši izvori kažu da je Joviću data dozvola da napusti Real ovog leta, a ohrabreni ogromnim novcem novog vlasnika, Investicionog fonda Saudijske Arabije, Njukasl je njegova moguća destinacija – navodi ovaj portal. 

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter